Plaćanje

Roba koja poručena na online prodavnici OldFisherman.rs može da se plati na sledeće načine:

  • Plaćanje pouzećem
  • Plaćanje preko računa
  • Plaćanje karticom

Dostupni načini plaćanja biće vam ponuđeni na blagajni.

Plaćanje se može izvršiti isključivo u Srpskim Dinarima (RSD).

Sve cene izražene su sa PDV-om i nema skrivenih troškova.

 

Plaćanje pouzećem

Ukoliko želite da plaćanje obavite prilikom preuzimanja pošiljke ‒ izaberite ovu opciju. Plaćanje se obavlja isključivo u gotovini, lično radniku kurirske službe.

NAPOMENA: Za pravna lica i preduzetnike nije moguće plaćanje pouzećem.

 

Plaćanje preko računa

Ukoliko želite da nakon poručivanja uplatite e-bankarstvom ili uplatnicom u banci ili pošti ‒ izaberite ovu opciju. Račun za porudžbinu, sa svim potrebnim podacima za plaćanje, šaljemo e-mail porukom, u porudžbenici na e-mail adresu korisnika. Po evidentiranju uplate, poručeni proizvodi se šalju na adresu za isporuku.

NAPOMENA: Ukoliko ne platite po porudžbenici u roku od 3 radna dana od dana njenog kreiranja, porudžbenica će biti stornirana i plaćanje na osnovu nje nije moguće, a STRIX d.o.o. zadržava pravo promene cena proizvoda i uslova kupovine.

 

Plaćanje karticom – USKORO: pratite vesti

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Dina, Visa, Maestro, MasterCard i American Express platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

input_circle