O nama

Mi nismo samo prodavci lososa, mi smo njegovi istinski ljubitelji.

Ljubav prema morskim plodovima dovela nas je na ovaj put, kao i želja da zamijenimo potrošnju lososa uzgajanog na farmi prirodnim lososom iz netaknutih voda daleke Aljaske i Kamčatke.

Usredsređeni smo na uvoz, preradu i distribuciju izuzetno divljeg pacifičkog lososa. Naš cilj je da našim kupcima isporučimo gotov proizvod koji je bezbedan za zdravlje, bogat hranljivim materijama i odličnog kvaliteta. Partnerstva sa našim dobavljačima pružaju nam poverenje u kvalitet sirovina koje nam dolaze.

Mi smo porodična kompanija i naš prvi sastanak sa Aljaskom dogodio se 2007.godine, kada je jedan od članova naše porodice otišao tamo da se bavi ribolovom. Razvijamo se tako da otvaramo nove mogućnosti za svoje kupce i nove tačke na mapi u svim delovima sveta. Sada se u našoj liniji pojavio jedinstveni Kamčatski losos.

O nama

Losos u našem asortimanu potiče od održivog ribolova kojim upravlja Odeljenje za ribu i divljač Aljaske, a sertifikovano je od strane zdravstvenog odeljenja. Uhvaćen je u oblasti koja je označena Konvencijom o pomorskom pravu, u skladu sa strogim propisima o korišćenju morskih resursa, i u vrlo kratkom vremenskom periodu odveden je u ledenu vodu u objekat za brzo zaleđivanje. Losos izvađen na Kamčatki dolazi nam direktno od kompanije za proizvodnju ribe, koja ima tehničku mogućnost šokiranja na brodu. Losos tretiran na ovaj način je garant svežine i kvaliteta.

Pridržavamo se svih standarda sigurnosti hrane, a HACCP sistem koji smo implementirali osigurava da naši kupci dobiju jedinstven, kvalitetan i koristan proizvod.
Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete član naše porodice koja uživa u ukusima zdrave hrane iz dubine okeana.

input_circle