Kraljevska kraba, kamčatska, zamrznuta, falanga

new_releases
Uskoro u prodaji
 • local_shipping

  Dostava: 3-5 dana

 • store

  Lokalno preuzimanje: 1 dan

 • payments

  Plaćanje pouzećem

 • credit_score

  Sigurno plaćanje karticom
  USKORO: pratite vesti

Meso rakova je ukusna hrana za istinske gurmane. Daće svakom jelu gurmanski ukus, idealan je kao predjelo ili kao dodatak salati ili supi.

Šta je korisno meso rakova?

Meso rakova sadrži mnoštvo korisnih supstanci kao što su proteini, gvožđe, cink i magnezijum. Bogat je vitaminima B i selenom, koji pomažu u jačanju imunološkog sistema i održavanju zdravlja uopšte. Meso rakova sadrži malo masti i kalorija, što ga čini idealnom hranom za one koji paze na svoju figuru. Ima nizak sadržaj kalorija i sadrži vrlo malo masti i ugljenih hidrata. Pored toga, meso je bogato proteinima koji pomažu u zadovoljavanju gladi i pružaju osećaj sitosti tokom dužeg vremenskog perioda.

Šta napraviti od mesa rakova?

Spreman za upotrebu, ne zahteva termičku obradu. Dodaje se salatama, umotava u rolnice, prži u tijestu, stavlja u hot dogove, jede se kao samostalno jelo. Ne samo da je ukusan, već je i zdrav proizvod koji se može koristiti za pravljenje salata i grickalica, supa, gulaša, pita, dodati u picu. Delikatni i sočni su pljeskavice koje su veoma popularno jelo u mnogim zemljama.

Težina
Proizvod Krab
Sečenje Falanga
Vrsta Sveže smrznuta
Poreklo Rusija
Pakovanje Vakuum
Fasovanje 1000 g.
Energetska vrednost (na 100 g.) proteini 7,8 g, masti 0,8 g, ugljeni hidrati 17,5 g
Nutritivna vrednost (na 100 g.) 108 kcal
Uslovi skladištenja 12 meseci na temperaturi ne višoj od -18°C
input_circle