Toplo dimljeni divlji losos- vrsta CHUM, porcija, sa kožom

new_releases
Uskoro u prodaji
  • local_shipping

    Dostava: 3-5 dana

  • store

    Lokalno preuzimanje: 1 dan

  • payments

    Plaćanje pouzećem

  • credit_score

    Sigurno plaćanje karticom
    USKORO: pratite vesti

Keta je vredna divlja riba iz porodice lososa. Keta se lovi u čistim hladnim vodama kod obale Sahalina. Živi u divljini i hrani se prirodnom hranom, zbog čega je njeno meso što zdravije i bogatije hranljivim materijama. Zanimljivo: naučnici sa Univerziteta Harvard sproveli su studiju među starijim osobama i otkrili: jedenje lososa i druge masne ribe jednom nedeljno produžava život za 2 godine.

Kako je keta korisna?

Nedostatak ugljenih hidrata i visok sadržaj proteina učinili su ga popularnim u dijetalnim menijima i receptima za zdravu ishranu. Redovna upotreba poboljšava rad centralnog nervnog sistema, stimuliše kardiovaskularni sistem, poboljšava vid, strukturu noktiju kože i kose. Jetra bolje funkcioniše sa Ketom, imunitet se odupire virusima i bakterijama i povećava nivo hemoglobina.

Šta napraviti od ribe?

Kada se peče, meso brzo postaje suvo, pa je ribu bolje kuvati pod marinadom ili peći celu u foliji ili na roštilju, keta je takođe odlična za pirjanje u kremi. Možete pržiti u tijestu, posoliti ili skuvati mirisno uho.

Proizvod termički obradjen i spreman za upotrebu

Težina0,2 kg
Proizvod

Sečenje

Vrsta

Poreklo

Pakovanje

Fasovanje

Energetska vrednost (na 100 g.)

Nutritivna vrednost (na 100 g.)

Uslovi skladištenja

input_circle