Toplo dimljeni divlji losos- vrsta COHO, štapić, sa kožom

new_releases
Uskoro u prodaji
  • local_shipping

    Dostava: 3-5 dana

  • store

    Lokalno preuzimanje: 1 dan

  • payments

    Plaćanje pouzećem

  • credit_score

    Sigurno plaćanje karticom
    USKORO: pratite vesti

Coho je riba iz porodice lososa, njena veličina i težina zavise od staništa. Coho se često naziva "srebrni losos", jer su njegove ljuske jarko srebrne boje. Po svom sastavu, konzistenciji i ukusu, Coho malo liči na masnu, sočnu sockeie. Meso Coho praktično nema kosti, što ga čini odličnim izvorom korisnih svojstava za decu. Zanimljivo: boja mesa Coho se menja tokom kuvanja: svetli kada se zagreje ili tokom procesa konzerviranja, potamni kada se solji ili puši.

Šta je korisno Coho?

Kada jede meso Coho, osoba dobija dovoljnu koncentraciju hranljivih sastojaka kako bi osigurala normalan rad tela. Coho je bogat vitaminima grupe A, B, omega-3 masnim kiselinama, kao i mineralima: fluor, kalijum, fosfor i magnezijum. Upotreba Coho sprečava starenje tela i manifestaciju Alchajmerove bolesti, pomaže u lečenju dijabetes melitusa, reguliše metabolizam masti i proteina, sprečava pojavu viška kilograma, podržava zdravlje kože i kose, jača koštano tkivo.

Šta napraviti od ribe?

Postoji mnogo recepata od Coho, ova riba se može dinstati, peći, pržiti ili praviti grickalice od nje i koristiti u salatama. Posebno je ukusan u pečenom obliku, uhu. Neverovatan je ražnjić prethodno mariniran u marinadi od limuna. Ne manje vredan proizvod je dimljeni balik i Tesha. Ali najbolja opcija za kuvanje je brza ambasadorka sa dodatkom luka i bibera.

Proizvod termički obradjen i spreman za upotrebu.

Težina1 kg
Proizvod

Sečenje

Vrsta

Poreklo

Pakovanje

Fasovanje

Energetska vrednost (na 100 g.)

Nutritivna vrednost (na 100 g.)

Uslovi skladištenja

input_circle