Toplo dimljeni divlji losos- vrsta CHUM, štapić, sa kožom

new_releases
Uskoro nova proizvodnja
 • local_shipping

  Dostava: 3-5 dana

 • store

  Lokalno preuzimanje: 1 dan

 • payments

  Plaćanje pouzećem

 • credit_score

  Sigurno plaćanje karticom
  USKORO: pratite vesti

Keta je jedna od najrasprostranjenijih vrsta tihookeanskih riba iz porodice lososevih. Njeno ukusno, masno i sočno crveno meso savršeno je za toplo pušenje. Dimljeni komadi kete imaju živopisan, bogat ukus. Da bi se sačuvale sve kulinarske i hranljive osobine ribe tokom skladištenja i transporta, keta se stavlja u vakuumsku upakovku. Keta je cenjena širom sveta zbog svog dijetetskog i veoma ukusnog mesa. Međutim, važno je znati kako ga pravilno pripremiti. Naša internet prodavnica nudi samo najbolju ketu po odličnoj ceni. Riba se uzgaja u ekološkim vodoemima i priprema se uz primenu tradicionalnih tehnologija. Istovremeno, strogo se poštuju sva sanitarna pravila i norme, što vam omogućava da dobijete prirodni dijetetski proizvod sa nežnim ukusom i prijatnom aromom.

Kako je keta korisna?

Keta nije samo ukusna, već je i veoma zdrava. Možete kupiti toplo dimljenu ketu za kućnu dostavu u našoj internet prodavnici. Bogata vitaminima i velikim setom makro i mikronutrijenata, kao i savršeno uravnoteženim Omega-3 masnim kiselinama, ova riba ima povoljne efekte na kardiovaskularne aktivnosti, rad mozga, pravilno formiranje muskulature i snagu ljudskih kostiju.

Šta napraviti od ribe?

Kada se peče, meso brzo postaje suvo, pa je ribu bolje kuvati pod marinadom ili peći celu u foliji ili na roštilju, keta je takođe odlična za pirjanje u kremi. Možete pržiti u tijestu, posoliti ili skuvati mirisno uho.

Proizvod termički obradjen i spreman za upotrebu.

Težina1 kg
Proizvod

Sečenje

Vrsta

Poreklo

Pakovanje

Fasovanje

Energetska vrednost (na 100 g.)

Nutritivna vrednost (na 100 g.)

Uslovi skladištenja

input_circle