Kamčatski kavijar, 80g

new_releases
Uskoro nova proizvodnja
  • local_shipping

    Dostava: 3-5 dana

  • store

    Lokalno preuzimanje: 1 dan

  • payments

    Plaćanje pouzećem

  • credit_score

    Sigurno plaćanje karticom
    USKORO: pratite vesti

Kavijar kete s pravom se smatra najdelikatnijim od lososa. Tamno crvene ikrinke dijametara 68 mm, orandžasto-crvene ili яntarne nijanse. Imaju nasićenu aromu i solenu aromu, svetliju od ikra gorbuše.

Kako je kavijar koristan?

Kavijar kete izvor je velike grupe vitamina, polinezasićenih Omega-3 masnih kiselina koje ljudsko telo ne proizvodi, makro-, mikroelemenata. Povećava imunitet, hemoglobin, jača kosti skeleta osobe, poboljšava vid, raspoloženje, stimuliše mentalnu aktivnost, smanjuje holesterol u krvi.

Šta napraviti od kavijara?

Od crvenog Ikra pripremaju se razne praznične grickalice: sendviči, kanape, tartlete. Veoma lepo svetao kavijar izgleda kao ukras za praznična jela i salate. Koristi se za pripremu sušija i riblje sufle, kao punjenje za palačinke i punjene jaja.

Težina
Proizvod Kavijar
Sečenje Zrno
Vrsta Slana
Poreklo Rusija
Pakovanje Staklo
Fasovanje 80 g.
Energetska vrednost (na 100 g.) proteini 32 g, masti 15 g
Nutritivna vrednost (na 100 g.) 263 kcal
Uslovi skladištenja 3 meseca na temperaturi ne višoj od -4°C
input_circle