Kamčatski kavijar, 80g
- local_shipping
Dostava: 3-5 dana
- store
Lokalno preuzimanje: 1 dan
- payments
Plaćanje pouzećem
- credit_score
Sigurno plaćanje karticom
USKORO: pratite vesti
Kavijar kete s pravom se smatra najdelikatnijim od lososa. Tamno crvene ikrinke dijametara 68 mm, orandžasto-crvene ili яntarne nijanse. Imaju nasićenu aromu i solenu aromu, svetliju od ikra gorbuše.
Kako je kavijar koristan?
Kavijar kete izvor je velike grupe vitamina, polinezasićenih Omega-3 masnih kiselina koje ljudsko telo ne proizvodi, makro-, mikroelemenata. Povećava imunitet, hemoglobin, jača kosti skeleta osobe, poboljšava vid, raspoloženje, stimuliše mentalnu aktivnost, smanjuje holesterol u krvi.
Šta napraviti od kavijara?
Od crvenog Ikra pripremaju se razne praznične grickalice: sendviči, kanape, tartlete. Veoma lepo svetao kavijar izgleda kao ukras za praznična jela i salate. Koristi se za pripremu sušija i riblje sufle, kao punjenje za palačinke i punjene jaja.
Težina | |
---|---|
Proizvod | Kavijar |
Sečenje | Zrno |
Vrsta | Slana |
Poreklo | Rusija |
Pakovanje | Staklo |
Fasovanje | 80 g. |
Energetska vrednost (na 100 g.) | proteini 32 g, masti 15 g |
Nutritivna vrednost (na 100 g.) | 263 kcal |
Uslovi skladištenja | 3 meseca na temperaturi ne višoj od -4°C |